Ruim 35 jaar ervaring

Bandzaag

De perfecte bandzaag voor uw zaagwerk

Secuur en mooi zaagwerk afleveren kan met de bandzaag van DEMACH Zaagtechniek. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke aspecten van onze apparatuur. U kunt bij ons terecht voor advies, verkoop en reparatie van bandzagen. Op onze website kunt u online ook uw producten bestellen. Bij ons vindt u de beste bandzagen voor al uw klussen.

“Uit eigen lasserij dus
snelle levertijd”

Jarenlange ervaring in bandzagen en zaagtechniek

Wanneer u voor een zaag van ons bedrijf kiest, weet u zeker dat er een team van specialisten achter uw keuze staat. Demach Zaagtechniek is al ruim vijfentwintig jaar gespecialiseerd in zaagmachines en de bijbehorende accessoires. Ook de bandzaag is een gewild item in ons aanbod. We hebben verscheidene soorten en typen in ons assortiment.

Soorten en maten bandzagen

In ons assortiment zitten diverse typen en soorten bandzaagmachines. Deze zijn onder te verdelen in: dubbelkolom -, scharnier-, en verstekzaagmachines. De apparatuur die wij u bieden, komt van het merk MEGA uit Taiwan. Dit merk is betrouwbaar en is inzetbaar voor serieproducties. Daarnaast neemt de bandzaag van MEGA niet veel ruimte in op de grond, omdat ze compact gebouwd.

Wat voor een bandzaag kunt u bij ons aanschaffen?

Wij bieden u een uitgebreide collectie van bandzaagmachines en daarom vindt u bij ons altijd de bandzaag die bij uw werkzaamheden past. Zo leveren we de scharniermachine in verschillende typen, waarbij de zaagcapaciteit verschilt per soort. De typen gaan van BS-250-HAS tot aan BS-450-HAS. Deze machines zijn standaard uitgevoerd met onder andere:

  • Zaagvoeding
  • PNC Controlpanel
  • Lengtemeet instelling
  • Zaagbandsnelheid regulatie
  • Werkverlichting
  • Spaanafvoer
  • Materiaalklemming
  • Stuksteller
  • Zaagband spanning

Daarnaast kunt u ook een verstekbandzaagmachine aanschaffen bij ons. Deze bandzaag is halfautomatisch en is geschikt voor verschillende materialen zoals buizen, staven en profielstaal. Ook deze machine is te verkrijgen in diverse typen, zoals de BS-760-M. De machine is goed in te zetten bij het maken van kleine series en enkele stuks.
De dubbelkolommachine is een zeer robuuste bandzaag, die met twee kolommen en een volautomatisch doorschuifsysteem erg geschikt is voor zelfstandige serieproductie.

De beste service voor uw bandzagen

Jarenlange ervaring en kennis zorgen ervoor dat wij u op de juiste en meest efficiënte manier kunnen adviseren over een goede bandzaagmachine. We geven u graag vrijblijvend advies en als u een offerte wilt aanvragen, kan dit ook geheel vrijblijvend. Ons team staat voor u klaar.