Over ons

DEMACH Zaagtechniek biedt kwaliteits zaagbanden en lintzagen uit eigen lasserij

 

Demach Zaagtechniek staat voor kennis, expertise en klantgerichtheid. We staan bekend als een betrouwbare partner in zaagbanden en zaagmachines. Gedurende 25 jaar hebben we veel ervaring opgebouwd en zijn wij uitgegroeid tot een ware zaagbanden specialist. Ook voor zaagmachines en toebehoren kunt u bij ons terecht.
In 2014 zijn wij verhuisd naar een splinternieuw pand in Beverwijk.

Over ons zaagbanden

Al ruim 20 jaar voeren wij het merk Eberle in ons programma. De zaagbanden zijn voornamelijk bestemd voor de metaalindustrie en worden op maat gemaakt in onze eigen lasserij. Eberle heeft de hele ontwikkeling van de zaagtechniek meegemaakt in de afgelopen 180 jaar en is uitgegroeid tot wat het nu is; een wereldwijd gekend ultramodern bedrijf dat hedendaagse technologie toegepast bij haar research, ontwikkeling en eindproduct.

Snelle levertijden

De zaagbanden leveren wij uit eigen voorraad waardoor onze levertijden kort zijn.

Zaagmachines

Vanaf januari 1990 verkopen, repareren en onderhouden wij ook zaagmachines. Sinds jaar en dag zijn wij officieel dealer van MEGA zaagmachines. Deze machines uit Taiwan zijn zeer betrouwbaar en kunnen als een van de beste zaagmachines beschouwd worden.

Technische dienst

Onze technische dienst staat altijd voor u klaar. Zo nodig ook ‘s avonds of in het weekend.

Door jarenlange ervaring met zaagmachines, materiaalkennis en zaagbanden hebben wij veel kennis in huis en adviseren u graag vrijblijvend over welke zaagband het beste past bij uw zaagwerk.
U bespaart geld en produceert beter zaagwerk als de combinatie zaagwerk en zaagband op elkaar afgestemd is.

Het leveringsprogramma van Demach bestaat uit :

  • Eberle zaagbanden
  • Bandzaagmachines en toebehoren
  • Nevelsystemen ter vervanging van koelolie
  • Smeermiddelen (koelolie + nevelolie)

Comments are closed.