Ruim 35 jaar ervaring

Bandzagen

De bandzagen van Demach Zaagtechniek

Bij DEMACH Zaagtechniek kunt u uitstekend terecht voor goede bandzagen voor de metaalindustrie. De bandzaagmachines die wij u bieden, zijn betrouwbaar en van goede kwaliteit. Ons bedrijf heeft in het assortiment goede bandzagen, waarop u ook garantie heeft. U kunt bij ons ook terecht voor de diverse toebehoren van deze zagen.

“Uit eigen lasserij dus
snelle levertijd”

Diverse soorten bandzagen

Ons bedrijf biedt verschillende soorten bandzaagmachines aan. We zijn al ruim 25 jaar de expert op het gebied van zaagtechnieken en hebben veel ervaring op dit gebied. We verkopen, repareren en onderhouden bandzagen. Bij DEMACH Zaagtechniek werken we met MEGA bandzaagmachines uit Taiwan. Deze zijn betrouwbaar en compact gebouwd. Ze nemen weinig plek in op uw vloer en u kunt ze inzetten voor serieproductie. Dit zijn de verschillende machines die we u kunnen bieden:

  • Scharniermachines
  • Verstekzaagmachines
  • Dubbelkolommachines

Charniermachines van uw partner op het gebied van zaagtechniek

De MEGA bandzagen die in ons aanbod zitten, zijn onder meer de scharniermachines. Deze zijn in verschillende typen te verkrijgen: van BS-250-HAS tot aan de BS-450-HAS. De MEGA bandzaagmachine is volautomatisch en geschikt voor het zagen van alle materiaalsoorten- en vormen. Bijvoorbeeld: profielen, buizen (enkel en gebundeld) en massieve materialen.

Verstekzaagmachines bij ons deskundige bedrijf

Wanneer u op zoek bent naar specifieke bandzagen, kunt u bij ons veelzijdige bedrijf terecht voor verstekzaagmachines. We bieden deze types aan: BS-450-M, BS-760-M en BS-1000-M. Deze machines zijn halfautomatisch en kunt u gebruiken om verschillende materialen te zagen. Zo kunt u staafmateriaal en profielstaal hiermee doorzagen. Deze bandzagen zijn het meest doeltreffend bij enkelstuks of kleine series.

Dubbelkolommachines voor het beste zaagresultaat

In ons assortiment vindt u ook dubbelkolommachines. Deze apparaten zijn in diverse soorten te verkrijgen, waaronder H-260-A tot en met H-700-A. Deze typen zijn zeer robuust en zijn uitgerust met een zware kolom aan de rechterkant en een lichtere aan de linkerkant van de machine. De dubbelkolommachine is volautomatisch en is geschikt voor zelfstandige serieproductie.

De meest vakkundige hulp en service vindt u bij ons zaagtechniekbedrijf

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en producten? Dan kunt u vrijblijvend en offerte aanvragen van onze MEGA bandzaagmachines. Daarnaast kunt u via onze website zelf de producten online bestellen. De levertijd voor onze producten is kort, omdat we materialen uit onze eigen voorraad halen. Bij ons bespaart u geld en leveren wij u kwaliteit. Voor vragen kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij staan voor u klaar.