Eberle zaagbanden

Kwalitatief goede Eberle zaagbanden bij DEMACH Zaagtechniek

De zaagbanden van Eberle zijn al ruim vijfentwintig jaar in ons assortiment opgenomen. Voor de metaalindustrie verkopen wij de Eberle zaagbanden, maar we verkopen ook alle toebehoren en bandzaagmachines. Deze Duitse leverancier is voor ons een betrouwbare partner die kwalitatief goede en mooie producten aflevert. Kies dus voor DEMACH Zaagtechniek én Eberle zaagbanden, voor de optimale combinatie.

Eberle zaagbanden

Ontwikkeling van zaagtechnieken bij Eberle

Het Duitse bedrijf is al sinds 1840 werkzaam in het metaalzagen. In die 150 jaar heeft het bedrijf een hele groei doorgemaakt. Vandaag de dag is het een ultramodern bedrijf dat hedendaagse technologie toepast bij onderzoek, ontwikkeling en het eindproduct. In hun fabriek produceren ze hun eigen basismateriaal: bi-metaal. Dit materiaal komt uiteindelijk in rollen bij DEMACH Zaagtechniek en wij maken de metaalzaagbanden in onze eigen lasruimte op maat.

Diverse soorten zaagbanden bij Eberle en ons bedrijf

Ons bedrijf heeft verschillende soorten banden van de Duitse leverancier in het assortiment. Zo hebben we M42 en M51 kwaliteit banden, banden van hardmetaal en grit zaagbanden. In deze vier basiskwaliteiten van de banden, zijn ook weer andere soorten ontstaan. Deze variëren door de hardheid van tand, de tandvormen en de snijhoeken.
Onze band die het beste verkoopt tot nog toe, is de M42 PT zaagband. Eberle heeft hiermee een erg mooi en goed product op de markt gebracht. Een fijne prijs en een standtijd die u verbaast, dat biedt deze band u. De zaagband gaat met gemak door buizen, massief materiaal en profielen heen. Op iedere zaagband die wij verkopen, zit een label waarop de kwaliteit, maat en vertanding staan. Ook voorzien we de band van een beschermstrip.

Uitgebreide informatie over Eberle zaagbanden

Wilt u weten wat de precieze afmetingen zijn van de zaagband voor uw machine? In onze uitgebreide database kunt u uw machine opzoeken. U kunt nu ook uw zaagbanden online bestellen, heel gemakkelijk via onze website. De levertijden voor onze producten zijn kort, omdat we u eigen voorraad kunnen leveren.
Hebt u behoefte aan advies of meer informatie? U kunt ons altijd contacteren om advies in te winnen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. We hebben jarenlange ervaring en daardoor veel kennis over de machines en banden die we verkopen en repareren. Bij ons bespaart u geld en produceert u beter, als u het zaagwerk en de zaagband op elkaar afstemt. Stuur gerust een e-mail naar ons, of bel naar ons bedrijf. U kunt ook het formulier invullen op onze website.

Comments are closed.