Ruim 35 jaar ervaring

Nevelsysteem

Het beste nevelsysteem voor uw bandzaagmachine

Is uw bandzaagmachine toe aan een goed smeermiddel? Dan bent u bij ons bedrijf op de juiste plek. We hebben een micro-nevelsmeersysteem is ons assortiment dat uw machine optimaal smeert. Al ruim vijfentwintig jaar zijn wij het bedrijf op het gebied van zaagtechniek voor u. We zijn dé leverancier voor de metaalindustrie en zijn gericht op bandzaagmachines en het toebehoren, zoals het nevelsysteem.

“Uit eigen lasserij dus
snelle levertijd”

Het juiste smeermiddel voor uw zaagmachine

Om uw apparaten op de beste manier in te zetten tijdens het klussen, kunt u bij ons alle benodigdheden aanschaffen. Zo produceert u het beste zaagwerk en bespaart u geld. Wanneer u een machine bij ons heeft gekocht en deze goed wilt onderhouden, hebben we voor u het juiste nevelsysteem. Dit micro doseersysteem maakt geen gebruik van water mengels en smeert uw gereedschap met een milieuvriendelijk smeermiddel. Het nevelsysteem brengt een kleine hoeveel smeermiddel aan op uw machine. Vervolgens kunt u weer aan het werk met een schoon apparaat.

De voordelen van een micro-nevelsysteem

Een nevelsysteem van DEMACH Zaagtechniek is betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Daarnaast is het smeermiddel plantaardig en dus niet schadelijk voor het milieu en mensen. Dit zijn de voordelen van ons nevelsysteem:

  • Het is nauwkeurig instelbaar
  • Het werkstuk blijft droog
  • Het apparaat spat niet op uw kleding
  • Er is geen opslag en afvoer van afgewerkte olie
  • Garantietijd van zes maanden op materiaal en constructiefouten
  • Eén liter nevelolie is genoeg voor ongeveer honderd bedrijfsuren

Het nevelsysteem heeft een metalen afsluitbare kast en het apparaat werkt op luchtdruk. Onze vakmensen kunnen de montage en het afstellen van het systeem voor u in orde maken.

Advisering over nevelsystemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het nevelsysteem van ons bedrijf, kunt u heel gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. We kunnen hiervoor bij uw bedrijf langskomen om ter plekke advies te geven of het probleem te verhelpen tegen een scherp tarief.
Het is ook mogelijk om via onze website uw producten online te kopen bij ons. Wilt u eerst nog meer weten over de prijzen? Dan kunt u via de telefoon of via de e-mail vrijblijvend een offerte aanvragen. De levertijd van onze producten is kort, omdat we uit onze eigen voorraad leveren. Kortom: wij staan voor u klaar op het gebied van zaagmachines en toebehoren.