Ruim 35 jaar ervaring

Tungsten gritbanden

Tungsten gritbanden bij demach zaagtechniek

De zaagbanden van DEMACH Zaagtechniek zijn al ruim twintig jaar de beste keuze voor onze klanten. We verkopen deze banden van het merk Eberle voor de metaalindustrie. Wanneer u een metaalzaagband bij ons bestelt, maken wij deze op maat voor u in onze lasruimtes. U kunt bij ons terecht voor Tungsten gritbanden, deze zijn inzetbaar wanneer de conventionele zaagband niet meer voldoende is.

“Uit eigen lasserij dus
snelle levertijd”

De professionele werkwijze met zaagbanden van demach

De metaal zaagbanden die wij in ons assortiment hebben zitten, zijn van het merk Eberle uit Duitsland. Het basismateriaal voor de banden krijgen we in rollen binnen. In ons bedrijf in Beverwijk maken we de zaagbanden op maat. Dit doen we in onze lasstraat. Dan voorzien we iedere band ook van een beschermstrip en een label, waarop de kwaliteit, de maat en de vertanding staan. De banden in verschillende soorten en types te verkrijgen bij ons bedrijf.

De tungsten gritbanden in ons aanbod

Wanneer een conventionele zaagband niet meer voldoende is voor uw zaagmachine, kunt u kiezen voor de gritbanden van Tungsten. De zaagband van Tungsten is niet uitgevoerd met tanden, maar met stukjes hardmetaal. Zo zijn er in deze gritbanden duizenden aparte snijkanten ontstaan. De Tungsten gritbanden slijpen door het materiaal heen met een nauwkeurige en mooie snede.

De gritbanden zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Tungsten zaagbanden zijn bij ons van 27 x 0,90 mm tot aan 80 x 1,60 mm te krijgen. Daarnaast kunt u kiezen uit onderbroken en niet onderbroken grit. De grit kan fijn, middel en grof zijn.

De afmetingen van uw gritbanden

In onze database kunt u opzoeken wat de afmetingen van de gritbanden voor uw machine zijn. Uw machine vindt u in de uitgebreide database van DEMACH Zaagtechniek. Naast Tungsten banden, kunt u ook M42 en M51 kwaliteit zaagbanden bij ons vinden en hardmetaal zaagbanden.

Waarom kiest u voor ons gespecialiseerde bedrijf voor zaagtechnieken?

Er zijn diverse redenen waarom u bij ons uw Tungsten banden zou kunnen bestellen:

  • We bieden u een uitgebreid assortiment aan banden
  • We leveren onze producten snel
  • We hebben een eigen lasruimte
  • We zijn klantvriendelijk en servicegericht
  • We bieden u garantie op het lassen van zaagbanden, bandzagen en lintzagen

Wilt u meer weten over de producten die wij te bieden hebben? We hebben veel kennis in huis en helpen u graag verder door een vrijblijvend advies te geven over zaagtechnieken. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het formulier invullen op onze website. Ons bedrijf staat voor u klaar!