Ruim 35 jaar ervaring

Zaagbanden

De fijnste zaagbanden voor uw machine vindt u bij demach zaagtechniek

Zaagbanden voor verschillende zaagmachines, die kunt u bij DEMACH Zaagtechniek vinden. We verkopen banden van het merk Eberle voor de metaalindustrie, maar ook bandzaagmachines en de toebehoren. We zijn al ruim twintig jaar de expert op het gebied van zaagbanden en staan bekend als een betrouwbare partner in zaagmachines en – techniek.

“Uit eigen lasserij dus
snelle levertijd”

De werkwijze van demach zaagtechniek

Het basismateriaal voor de zaagbanden komt van onze Duitse leverancier Eberle. Dit bedrijf maakt al sinds 1990 onderdeel uit van ons product. Het materiaal dat zij leveren komt in rollen bij ons bedrijf in Beverwijk binnen en wij maken de zaagbanden op onze lasafdeling op maat. Op alle banden doen wij een beschermstrip en een label. Hierop staat de vertanding, de kwaliteit en de maat van de band. We hebben veel verschillende merken bandzaagmachines en kunt kiezen uit diverse typen.

De verschillende types zaagbanden

De metaalzaagbanden van ons bedrijf zijn onder te verdelen in onder andere:

  • M42 kwaliteit zaagbanden
  • M51 kwaliteit banden
  • Hardmetaal banden
  • Grit zaagbanden
  • Duoflex
  • Dynamic
  • Nanoflex

Iedere categorie banden is weer onderverdeeld in diverse soorten en afmetingen. Ons assortiment is dus zeer uitgebreid. Daardoor heeft u ruime keuze voor uw zaagmachine.

De beste zaagbanden voor uw machines

De M42 PT zaagband is de beste verkochte band tot nu toe. Dit is de meest gebruikte kwaliteit voor banden. Deze is universeel inzetbaar bij het zagen van massief materiaal en zaagt balkstaal, profielen en buizen binnen de kortste keren helemaal door. Uiteraard zijn al onze banden van topkwaliteit en bieden we u garantie op de las van de zaagbanden.
Ook de Duoflex PT is een geliefde zaagband onder onze gebuikers. Deze heeft de juiste zaagtanden met een robuuste vorm, waardoor het uitbreken van de tand kleiner is. De zaag zaagt rustiger en de standtijd is langer bij deze band.

Onze klantgerichte service voor u

Ons bedrijf is service gericht en ons personeel helpt u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over bepaalde producten uit ons aanbod. Zo kunt u op onze website folders downloaden over onze materialen, maar u kunt ook vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen bij ons.
Wij bieden u snelle levertijden voor de bestelde producten, omdat ze uit onze eigen voorraad komen. Kennis, expertise en vakmanschap: daar staat ons bedrijf voor. Voor meer advies, kunt u contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon.